“Het kopen van een huis is toch niet zo moeilijk? Ik kijk naar al het geschikte aanbod op Funda en zit er iets tussen, dan ga ik gewoon zelf kijken.”

Tot zover niets aan de hand. Maar hoe zit het dan met de marktwaarde van zo’n woning? Hoe bepaald u deze zelf? Of doet u “gewoon een laag bod”?

Dan hebben we het daarnaast nog niet over andere factoren zoals: hoe goed kent u de buurt en hoe zit het met de bouwkundige staat.

Onderhandelen is een “kunst”. Het gaat om de combinatie timing, toonzetting, gevoel en kennis. Een ervaren makelaar weet feilloos hoe en wanneer hij deze tools in moet te zetten. Meer dan eens leidt dit tot verrassende uitkomsten, waar u zelf nooit van had durven dromen.

Kortom:

Geef ons de kans om het u te laten zien en bewijzen. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. U mag ons natuurlijk ook vrijblijvend een keertje meenemen naar een door u uitgezochte woning om eens “voor te proeven”.

Als onze hulp tot een aankoop heeft geleid, dan bent u ons een vooraf besproken aankoopcourtage verschuldigd. Onze uitgangspunten hierbij zijn helder en overzichtelijk.

Klik HIER voor onze aankoopbeoordelingen op Funda.

Uitgangspunten tarifering aankoopbegeleiding:

  • Eenmalige bemiddeling van 1 door u geselecteerde woning: €.2.250,- inclusief BTW
  • Tot en met 5 woningen bezichtigen, waarvan 1 woning bemiddelen: €.3.000 inclusief BTW
  • Iedere woning extra: €.3.000,- + €.200,- per woning met een maximum van 1,75% van de aankoopprijs (alles inclusief BTW)
  • In bepaalde gevallen en in nader overleg kunnen bovengenoemde tarieven meer op maat worden toegesneden / afwijken