U wilt uw woning verkopen. Door de huidige crisis wordt uw woning niet verkocht, u krijgt zelfs niet eens reacties op uw woning. Door het aanbieden van uw woning met de Duokoop-regeling zal de koopsom beduidend lager liggen dan uw huidige vraagprijs. Dit komt doordat uw huidige vraagprijs wordt verlaagd met de waarde van uw grond. Het voordeel van het aanbieden van uw woning met de Duokoop-regeling is dat een eventuele koper deze lagere koopsom vaak wel kan financieren.

Tamsma Makelaars kan de Duokoop-regeling ook voor uw woning inzetten. Met de wetenschap van de waarde van de grond kunnen wij uw woning tegen een lagere koopsom aanbieden.

Indien wij een koper hebben gevonden die de woning met de Duokoop-regeling wenst te kopen, dan volgt op de dag van levering een gesplitste verkoop. U ontvangt als verkoper de volledige koopsom, gesplitst in een deel van de koopsom voor de opstal en een deel van de koopsom voor de grond. Beide bedragen opgeteld is de volledige koopsom. Uiteraard kan de woning ook zonder de Duokoop-regeling worden verkocht. De uiteindelijke keus is aan de koper. U als verkoper hoeft dus niets te doen, behalve Tamsma Makelaars de opdracht geven om de woning met de Duokoop-regeling aan te bieden.