Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare taxateur in regio Hilversum, bent u bij ons op de juiste plek. Tamsma Makelaars is d makelaar, gevestigd in Eemnes, die zich ontfermt over de koop en verkoop van woningen en bedrijfspanden in Het Gooi en omgeving. Wilt u weten wat u huis cht waard is? Wij helpen u bij het taxeren van woning!

Een waardebepaling van uw huis door een ervaren taxateur uit Hilversum

Wilt u uw huis in Hilversum verkopen, dan is de eerste stap een taxatie van uw woning. Tamsma Makelaars is een ervaren taxateur met ruime ervaring op zak en specialistische kennis in huis. Wilt u uw huidige huis op de markt aanbieden? Dan is een nauwkeurige taxatie van groot belang. U wilt immers een eerlijke en gunstige prijs voor uw woning ontvangen.

Heeft u interesse in een compleet taxatierapport?

Wij voeren een taxatie uit volgens het NVM model, dat CRMT en NWWI gevalideerd is. Heeft u interesse in een volledig taxatierapport door een ervaren taxateur uit Hilversum? Dan stellen wij alvorens een offerte voor u op. Voor het opstellen van een taxatierapport hanteren wij teven een degressief tarief van 2 % tot 1 %. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van zowel de prijsklasse van het pand als de complexiteit van het te taxeren object en de opdracht.

Laat de waarde van uw pand bepalen door een taxateur uit Hilversum

Of u nu een simpele, gratis waardebepaling van uw woning of bedrijfspand wilt ontvangen of behoefte hebt aan een uitgebreid taxatierapport: als taxateur uit Eemnes, nabij Hilversum, bepalen wij op een nauwkeurige manier de waarde van uw pand. Heeft u verdere vragen over een taxatie of wilt u meer weten over onze andere diensten als verkoop-, aankoop- en verhuurmakelaar? Neem dan direct contact met ons op. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@tamsma-makelaars.nl of bel naar 035-6668111.