Zoekt u een ervaren en betrouwbare aankoopmakelaar die actief is in Hilversum en omstreken? Tamsma Makelaars, gevestigd in Eemnes, is als geen ander op de hoogte van de lokale woningmarkt en beschikt over een ruim en actueel aanbod aan woningen. Wilt u gaan verhuizen, een nieuwe woning vinden en uw huidige huis terug op de markt zetten? Wij begeleiden u graag persoonlijk bij zowel het kopen als verkopen van een woning. Ontdek hoe wij dit doen!

Een ervaren en betrouwbare aankoopmakelaar nabij Hilversum

Als aankoopmakelaar uit de buurt van Hilversum zijn wij actief in de koop en verkoop van vastgoed in Het Gooi en omstreken. Bent u op zoek naar een starterswoning in Hilversum? Of heeft u al een groter gezin en orinteert u zich op wat ruimere woningen in Het Gooi? Naar welk soort onderkomen u ook op zoek bent: wij helpen u graag met het vinden van de juiste woning. Wij bieden een A tot Z dienstverlening aan en garanderen flexibele, heldere communicatie. Zo bent u verzekerd van een juiste begeleiding tijdens uw huizenzoektocht en koopt u binnenkort een nieuwe woning tegen de meest gunstige voorwaarden.

Een huis aankopen met behulp van Copaan

De zoektocht naar een juiste woning in of nabij Hilversum kan, zonder de hulp van een ervaren aankoopmakelaar, een lastige uitdaging zijn. Welke afwegingen maakt u en welke woning past het best binnen uw financile profiel? Met ons slimme online zoeksysteem Copaan heeft u toegang tot een overzicht aan huizen en buurten die het best bij uw woonwensen aansluiten. Hierin ziet u direct aan welke van uw eisen en wensen de aangeboden woningen voldoen. Ook ziet u bij iedere woning een matchpercentage. Zo krijgt u een duidelijk en helder overzicht met potentile woningen. Heeft u interesse in een aantal panden? Op basis van het overzicht plannen we met u geheel gericht bezichtigingen in en komen we steeds een stapje dichter bij het vinden van uw droomhuis. Wilt u meer weten over de zoektool? Bekijk onderstaande videos of stel ons uw vragen.

Video: Introductievideo

Video: Copaan in 1 minuut

Video: aan de slag met Copaan (10 minuten)

Uitgangspunten tarifering aankoopbegeleiding van een aankoopmakelaar uit Hilversum, zonder gebruik van Copaan

Woningen tot een vraagprijs van .450.000,-:

  • Eenmalige bemiddeling van een door u geselecteerde woning: 2.250,- inclusief BTW.
  • Tot en met vijf woningen bezichtigen, waarvan n woning uiteindelijk tot een aankoop leidt: 3.000 inclusief BTW.
  • Iedere woning extra (boven vijf bezichtigingen): 3.000,- + 200,- per woning met een maximum van 1,75% van de aankoopprijs (alles inclusief BTW).

Woningen met een vraagprijs van 450.000,- tot 750.000:

  • Eenmalige bemiddeling van een door u geselecteerde woning: 3.250,- inclusief BTW.
  • Tot en met vijf woningen bezichtigen, waarvan 1 woning uiteindelijk tot een aankoop leidt: .4.000 inclusief BTW.
  • Iedere woning extra (boven vijf bezichtigingen): 4.000,- + 300,- per woning met een maximum van 1,75% van de aankoopprijs (alles inclusief BTW).

Woningen met een vraagprijs van 750.000,- en hoger:

  • Eenmalige bemiddeling van een door u geselecteerde woning: 4.250,- inclusief BTW.
  • Tot en met vijf woningen bezichtigen, waarvan n woning uiteindelijk tot een aankoop leidt: 5.000 inclusief BTW.
  • Iedere woning extra (boven 5 bezichtigingen): 5.000,- + 400,- per woning met een maximum van 1,65% van de aankoopprijs (alles inclusief BTW).
Uitgangspunten tarifering aankoopbegeleiding van een aankoopmakelaar uit Hilversum, met gebruik van Copaan

Wilt u aankoopbegeleiding ontvangen van een ervaren aankoopmakelaar uit Hilversum en gebruikmaken van Copaan? Voor gebruik van ons unieke Copaan zoeksysteem geldt dat bovengenoemde tarieven worden verhoogd met eenmalige kosten van 650,- inclusief BTW, welke u ons bij het starten van de zoekopdracht verschuldigd bent. In bepaalde gevallen en in nader overleg kunnen bovengenoemde tarieven op maat worden toegesneden.

Maak een afspraak voor een kennismaking

Wilt u de hulp inschakelen van een deskundige aankoopmakelaar uit Eemnes, regio Hilversum? Wij zijn u graag van dienst en bieden u persoonlijke begeleiding en dienstverlening van professionele kwaliteit. Heeft u specifieke vragen of wilt u een afspraak maken voor een kennismaking? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@tamsma-makelaars.nl of bel ons via het nummer 035-6668111.