“Het kopen van een huis is toch niet zo moeilijk? Ik kijk naar al het geschikte aanbod op Funda en zit er iets tussen, dan ga ik gewoon zelf kijken.”

Tot zover niets aan de hand. Maar hoe zit het dan met de echte marktwaarde van zo’n woning? Hoe bepaald je deze zelf? Of doe jij “gewoon een laag bod”?

Dan hebben we het daarnaast nog niet over andere factoren zoals: wat weet je van buurt / wijk? Hoe zit het met de bouwkundige staat? Erfdienstbaarheden: zijn die correct? Erfgrenzen: kloppen deze wel? En zo kunnen we nog even doorgaan. 

Onderhandelen is een “kunst”. Dit wordt vaak erg onderschat. Het gaat hierbij met name om de combinatie timing, toonzetting, gevoel en kennis. Een ervaren makelaar weet feilloos hoe en wanneer hij deze tools in moet te zetten. Meer dan eens leidt dit tot verrassende uitkomsten, waar je zelf nooit van had durven dromen.

Kortom:
Geef ons de kans om het jou te laten zien en bewijzen. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Je mag ons natuurlijk ook vrijblijvend een keertje meenemen naar een door jouzelf geselecteerde woning om eens “voor te proeven”.

Als onze hulp tot een aankoop heeft geleid, dan bent u ons een vooraf besproken aankoopcourtage verschuldigd. Onze uitgangspunten hierbij zijn helder en overzichtelijk.

Klik HIER voor onze aankoopbeoordelingen op Funda.

Naast onze “gebruikelijke“ aankoopbegeleiding bieden wij een uniek zoeksysteem aan: 
Aankopen met behulp Copaan.

Je gaat verhuizen, dat weet je zeker! De zoektocht naar een juiste match is vaak heel lastig. Welke afwegingen maak jij en wat past het beste binnen jouw “financiële profiel”? Met “Copaan” bieden wij jou een unieke zoekmethode. Om je beter te kunnen helpen maken wij gebruik van dit slimme online zoeksysteem.  Met Copaan kun je online de huizen en buurten vinden die het beste bij je woonwensen passen. Je ziet direct aan welke eisen en wensen de aangeboden woning voldoet (en aan welke niet). Ook zie je bij iedere woning een “matchpercentage” met het door jou zelf ingestelde profiel. Zo krijg je dagelijks een overzicht van passende huizen en je hebt direct een helder inzicht (en er zijn nog veel meer mooie en slimme tools binnen dit zoeksysteem). Op basis daarvan kunnen we heel gericht bezichtigingen in gaan plannen, zodat er snel een beter beeld ontstaat van jouw mogelijke droomhuis. Wij zoeken door tot het moment dat we droomhuis kunnen selecteren en aankopen. 
Met Copaan heb je de hoogste scoringskans. Meer weten over Copaan? Bekijk onderstaande video’s of ga naar de website (www.copaan.nl). 
Graag leggen wij jou ook persoonlijk uit wat je allemaal van dit unieke systeem mag verwachten. Bel ons dan gewoon even.
Vervolgens meld jij je via ons heel eenvoudig aan en kunnen wij snel aan de slag.
Voor de (extra) kosten via Copaan zoeken verwijzen wij naar de onderstaande tarieventabel.

Video: Introductievideo

Video: Copaan in 1 minuut 

Video: aan de slag met Copaan (10 minuten) 

Uitgangspunten tarifering aankoopbegeleiding (zonder gebruik van Copaan):

Woningen tot een vraagprijs van €.450.000,-: 

  • Eenmalige bemiddeling van 1 door jou geselecteerde woning: €.2.250,- inclusief BTW
  • Tot en met 5 woningen bezichtigen, waarvan 1 woning uiteindelijk tot een aankoop leidt: €.3.000 inclusief BTW
  • Iedere woning extra (boven 5 bezichtigingen): €.3.000,- + €.200,- per woning met een maximum van 1,75% van de aankoopprijs (alles inclusief BTW)

Woningen met een vraagprijs van €.450.000,- tot €.750.000: 

  • Eenmalige bemiddeling van 1 door jou geselecteerde woning: €.3.250,- inclusief BTW
  • Tot en met 5 woningen bezichtigen, waarvan 1 woning uiteindelijk tot een aankoop leidt: €.4.000 inclusief BTW
  • Iedere woning extra (boven 5 bezichtigingen): €.4.000,- + €.300,- per woning met een maximum van 1,75% van de aankoopprijs (alles inclusief BTW)

Woningen met een vraagprijs van €.750.000,- en hoger: 

  • Eenmalige bemiddeling van 1 door jou geselecteerde woning: €.4.250,- inclusief BTW
  • Tot en met 5 woningen bezichtigen, waarvan 1 woning uiteindelijk tot een aankoop leidt: €.5.000 inclusief BTW
  • Iedere woning extra (boven 5 bezichtigingen): €.5.000,- + €.400,- per woning met een maximum van 1,65% van de aankoopprijs (alles inclusief BTW)

Uitgangspunten tarifering aankoopbegeleiding (MET gebruik van Copaan):

Voor gebruik van ons unieke Copaan zoeksysteem geldt, dat bovengenoemde tarieven worden verhoogd met eenmalige kosten van €.650,- inclusief BTW, welke bij het starten van de zoekopdracht verschuldigd zijn.

In bepaalde gevallen en in nader overleg kunnen bovengenoemde tarieven meer op maat worden toegesneden / afwijken.