Een verhuurmakelaar uit Hilversum

Zoekt u een verhuurmakelaar uit Hilversum die u helpt tijdens uw zoektocht naar een juiste huurwoning? Het vinden van een geschikt huurobject is niet altijd even makkelijk.

Wij zijn dé verhuurmakelaar van Het Gooi en omgeving

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Er zijn veel regels waar u rekening mee moet houden bij het huren van een huis. Vraag daarom de hulp van een professional die beschikt over de juiste kennis en ervaring. Zo’n vastgoedspecialist met kennis van zaken is Tamsma Makelaars. Wij zijn dé verhuurmakelaar van Het Gooi en omgeving en helpen u graag bij het vinden van uw droomwoning. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Dé verhuurmakelaar uit Het Gooi, gevestigd nabij Hilversum

Tamsma Makelaars, gevestigd in Hilversum, in Het Gooi, is actief als verkoop- en aankoopmakelaar én als verhuurmakelaar. Wanneer u ons inschakelt als verhuurmakelaar, zetten wij alles op alles om een huurwoning te vinden in Hilversum of elders in Het Gooi die aan al uw eisen voldoet. Wij ontzorgen u waar mogelijk en doen ons uiterste best u een huurcontract met een verhuurder te laten sluiten dat gebaseerd is op de meest gunstige voorwaarden. Gaat u met ons in zee? Dan bent u verzekerd van een A tot Z-dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit en snelle en heldere communicatie. Bent u benieuwd naar onze selectie aan koop- en huurwoningen? Bekijk ons zorgvuldig samengestelde woningaanbod en oriënteer u alvast op de beschikbare opties.

Informeer naar de mogelijkheden

Besluit u uw huis in Hilversum te verkopen en wordt er een koopovereenkomst gesloten, dan zorgt een specialist van ons kantoor voor een koopakte waarin onder meer de prijs en datum van de overdracht van uw huis in regio Hilversum staat. Eventueel worden hierin ook ontbindende voorwaarden opgenomen, bijvoorbeeld met betrekking tot de financiering. Na de ondertekening door beide partijen bezorgt de makelaar de koopakte bij de notaris. Vanaf dat moment neemt de notaris grotendeels de touwtjes in handen. Hij ziet toe dat de koper op de afgesproken datum een waarborgsom overmaakt of een bankgarantie afgeeft, maakt de leveringsakte op en maakt de nota van afrekening voor partijen.