Een aankoopmakelaar actief in Hilversum en omstreken

Zoekt u een ervaren en betrouwbare aankoopmakelaar die actief is in Hilversum, Bussum, Het Gooi en omstreken?

Al jarenlang een bekend begrip

Wij begeleiden u graag persoonlijk

Tamsma Makelaars, is als geen ander op de hoogte van de lokale woningmarkt en beschikt over een ruim en actueel aanbod aan woningen. Wilt u gaan verhuizen, een nieuwe woning vinden en uw huidige huis terug op de markt zetten? Wij begeleiden u graag persoonlijk bij zowel het kopen als verkopen van een woning. Ontdek hoe wij dit doen als aankoopmakelaar in uw regio.

Een ervaren en betrouwbare aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar zijn wij actief in de koop en verkoop van vastgoed in Hilversum en omstreken. Bent u op zoek naar een starterswoning? Of heeft u een gezin en oriënteert u zich op wat ruimere huizen? Naar welk soort onderkomen u ook op zoek bent: wij helpen u graag met het vinden van de juiste woning. Wij bieden een A tot Z dienstverlening aan en garanderen flexibele, heldere communicatie. Zo bent u verzekerd van een juiste begeleiding tijdens uw huizenzoektocht en koopt u binnenkort een nieuwe woning tegen de meest gunstige voorwaarden.

Een huis aankopen met behulp van ons slimme online zoeksysteem

De zoektocht naar een juiste woning kan zonder de hulp van een ervaren aankoopmakelaar een lastige uitdaging zijn. Welke afwegingen maakt u en welke woning past het best binnen uw financiële profiel? Met ons slimme online zoeksysteem Copaan heeft u toegang tot een overzicht aan huizen en buurten die het best bij uw woonwensen aansluiten. Hierin ziet u direct aan welke van uw eisen en wensen de aangeboden woningen voldoen. Ook ziet u bij iedere woning een matchpercentage. Zo krijgt u een duidelijk en helder overzicht met potentiële woningen. Heeft u interesse in een aantal panden? Op basis van het overzicht plannen we met u geheel gericht bezichtigingen in en komen we steeds een stapje dichter bij het vinden van uw droomhuis. Wilt u meer weten over de zoektool? Bekijk onderstaande video’s of stel ons uw vragen..

Video: Introductievideo

Video: Copaan in 1 minuut

Video: aan de slag met Copaan (10 minuten)

Dit kost begeleiding van een aankoopmakelaar

Woningen tot een vraagprijs van €450.000,-:

  • Eenmalige bemiddeling van een door u geselecteerde woning: €2.250,- inclusief BTW.
  • Tot en met vijf woningen bezichtigen, waarvan één woning uiteindelijk tot een aankoop leidt: €3.000 inclusief BTW.
  • Iedere woning extra (boven vijf bezichtigingen): €3.000,- + €200,- per woning met een maximum van 1,75% van de aankoopprijs (alles inclusief BTW).

Woningen met een vraagprijs van €450.000,- tot €750.000:

  • Eenmalige bemiddeling van een door u geselecteerde woning: €3.250,- inclusief BTW.
  • Tot en met vijf woningen bezichtigen, waarvan 1 woning uiteindelijk tot een aankoop leidt: €.4.000 inclusief BTW.
  • Iedere woning extra (boven vijf bezichtigingen): €4.000,- + €300,- per woning met een maximum van 1,75% van de aankoopprijs (alles inclusief BTW).

Woningen met een vraagprijs van €750.000,- en hoger:

  • Eenmalige bemiddeling van een door u geselecteerde woning: €4.250,- inclusief BTW.
  • Tot en met vijf woningen bezichtigen, waarvan één woning uiteindelijk tot een aankoop leidt: €5.000 inclusief BTW.
  • Iedere woning extra (boven 5 bezichtigingen): €5.000,- + €400,- per woning met een maximum van 1,65% van de aankoopprijs (alles inclusief BTW).

Wij gaan graag met u in gesprek!

Het tarief van ons als aankoopmakelaar met gebruik van Copaan

Wilt u aankoopbegeleiding ontvangen van een ervaren aankoopmakelaar en gebruikmaken van Copaan? Voor gebruik van ons unieke Copaan-zoeksysteem geldt dat bovengenoemde tarieven worden verhoogd met eenmalige kosten van €650,- inclusief BTW, welke u ons bij het starten van de zoekopdracht verschuldigd bent. In bepaalde gevallen en in nader overleg kunnen bovengenoemde tarieven op maat worden toegesneden.

Maak een afspraak voor een kennismaking

Wilt u de hulp inschakelen van een deskundige aankoopmakelaar uit de omgeving van Hilversum, Bussum en Het Gooi? Wij zijn u graag van dienst en bieden u persoonlijke begeleiding en dienstverlening met een professionele kwaliteit. Heeft u specifieke vragen of wilt u een afspraak maken voor een kennismaking? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@tamsma-makelaars.nl.