Uw huis verkopen in regio Hilversum

Wilt u uw huidige huis verkopen en zoekt u een ervaren en deskundige verkoopmakelaar uit regio Hilversum en Bussum?

Al jarenlang een bekend begrip

Wij zijn u graag van dienst.

Wij zijn u graag van dienst. Tamsma Makelaars, is al jarenlang een bekend begrip in de omgeving. Wij bieden diverse soorten diensten aan op het gebied van vastgoed. Zo kunt u ons zowel inschakelen als verkoopmakelaar als aankoopmakelaar en geven wij u graag financieel advies. Wilt u gebruikmaken van onze expertise en uw huis laten verkopen door een goed beoordeelde verkoopmakelaar? Wij hebben de nodige ervaring op zak en de juiste specialistische kennis in huis om uw woning tegen de meest gunstige voorwaarden te kunnen verkopen.

Zorgeloos uw huis verkopen door een ervaren verkoopmakelaar

Als verkoopmakelaar komen wij bij uw huis langs om het pand zo zorgvuldig en uitgebreid mogelijk op te nemen, een waardebepaling vast te stellen en een verkooptactiek te bepalen. Tevens geven wij u ‘bandbreedte’ met betrekking tot de courtage. Hierna geven we u alle tijd om alles rustig te overwegen en tot een uiteindelijke beslissing te komen. Besluit u ons voor de verkoop van uw huis in te schakelen, dan leggen wij dit gezamenlijk vast in een opdrachtformulier. Bij een bezichtiging is er altijd iemand van ons kantoor aanwezig om de potentiĆ«le koper en/of collega-makelaar te informeren. Zelf kunt u ook aanwezig zijn, maar noodzakelijk is dit niet.

Uw huis verkopen met een koopakte

Besluit u uw huis in Hilversum te verkopen en wordt er een koopovereenkomst gesloten, dan zorgt een specialist van ons kantoor voor een koopakte waarin onder meer de prijs en datum van de overdracht van uw huis staat. Eventueel worden hierin ook ontbindende voorwaarden opgenomen, bijvoorbeeld met betrekking tot de financiering. Na de ondertekening door beide partijen bezorgt de makelaar de koopakte bij de notaris. Vanaf dat moment neemt de notaris grotendeels de touwtjes in handen. Hij ziet toe dat de koper op de afgesproken datum een waarborgsom overmaakt of een bankgarantie afgeeft, maakt de leveringsakte op en maakt de nota van afrekening voor partijen..

Wij gaan graag met u in gesprek!

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wanneer u uw huidige huis wilt laten verkopen door een ervaren verkoopmakelaar in regio Hilversum en Bussum, bent u bij Tamsma Makelaars in goede handen. Wij ontzorgen helemaal en bieden u een optimale en persoonlijke begeleiding tijdens het verkooptraject. Ook zorgen wij graag voor de nodige verkoopstyling. Heeft u specifieke vragen of wilt u komen kennismaken? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Bel naar 035-6668111 of stuur een e-mail naar info@tamsma-makelaars.nl. Wij gaan graag met u in gesprek!