Gaat u verhuizen en wilt u een huis kopen in Het Gooi? Dan kunt u vast wat hulp gebruiken van een ervaren makelaar. Tamsma Makelaars, gevestigd in Eemnes, is dé makelaar in Het Gooi die zich bezighoudt met zowel de verkoop en koop als de verhuur van woningen en bedrijfspanden. Wij bieden een A tot Z dienstverlening aan en begeleiden u persoonlijk gedurende de zoektocht naar uw nieuwe woning. Ontdek ons uitgebreide dienstenpakket!

Voor relaties aangekochte woningen bekijken

Veilig en snel een huis kopen in Het Gooi

Wanneer u zich oriënteert op woningen in Hilversum of een huis wilt kopen elders in het Gooi, helpen wij u graag met het vinden van uw ideale appartement of ander soort woning. Wij beschikken over jarenlange ervaring en hebben al vele klanten blij gemaakt met een nieuw onderkomen. Wilt u graag een huis kopen in Het Gooi en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op onze website vindt u een ruim en actueel aanbod aan diverse woningen in Het Gooi en omgeving. Ieder vermelding is voorzien van een duidelijke beschrijving, een aantal plattegronden en diverse foto’s. Zo kunt u per huis bekijken of de woning aan uw wensenpakket voldoet.

Maak gebruik van onze expertise

Wilt u graag een huis kopen in Het Gooi en wilt u gebruikmaken van onze expertise en zo de kans op het vinden van uw ideale woning vergroten? Wij staan u vanuit Eemnes graag bij in uw zoektocht. Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Bel naar 035-6668111 of stuur een e-mail naar info@tamsma-makelaars.nl.

 

Contact opnemen