Een huis kopen in Het Gooi

Gaat u verhuizen en wilt u een huis kopen in Het Gooi? Dan kunt u vast wat hulp gebruiken van een ervaren makelaar.

Al jarenlang een bekend begrip

Wij zijn u graag van dienst.

Tamsma Makelaars uit Hilversum, is dé makelaar in Het Gooi die zich bezighoudt met zowel de koop en verkoop van een woning als met de verhuur van woningen. Wij bieden een brede dienstverlening aan en begeleiden u van A tot Z gedurende de zoektocht naar uw nieuwe woning. Ontdek ons uitgebreide dienstenpakket!

Voor relaties aangekochte woningen bekijken

Veilig en snel een huis kopen in Het Gooi

Wanneer u zich oriënteert op woningen in Hilversum of als u een huis wilt kopen elders in Het Gooi, helpen wij u graag met het vinden van uw nieuwe woning. Dit hoeven niet alleen huizen te zijn, ook voor uw ideale appartement schakelt u onze expertise in. Wij beschikken over jarenlange ervaring en hebben al vele klanten blij gemaakt met een nieuw onderkomen. Wilt u graag een huis kopen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden in de regio? Op onze website vindt u een ruim en actueel aanbod aan diverse woningen in de omgeving. Iedere vermelding is voorzien van een duidelijke beschrijving, een aantal plattegronden en diverse foto’s. Ook kunt u de woningen bekijken via YouTube of Facebook. Zo kunt u zien of de desbetreffende woning aan uw wensenpakket voldoet.

Maak gebruik van onze expertise

Wilt u graag een huis kopen in Het Gooi en wilt u gebruikmaken van onze expertise als makelaar en zo de kans op het vinden van uw ideale woning vergroten? Wij staan u graag bij in uw zoektocht. Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u met ons makelaarskantoor kennismaken? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Bel naar 035-6668111 of stuur een e-mail naar info@tamsma-makelaars.nl.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring