Zoekopdracht

ONZE WERKWIJZE:

Wij werken volgens het principe van no-cure-no-pay. Dit betekent dat u ons pas een vergoeding verschuldigd bent voor onze diensten wanneer de zoekopdracht en de daaruit voortvloeiende aankoop of aanhuur heeft geleid tot een voor u –en dan ook voor ons- bevredigende transactie. Mocht u om wat voor reden dan ook gedurende de zoekopdracht niet tevreden zijn over onze begeleiding, dan kunt u zonder kosten van uw zoekopdracht afzien: Wij vinden het van groot belang dat u vertrouwen heeft in uw makelaar en dat u het gevoel krijgt dat uw makelaar zo goed mogelijk uw belangen behartigt. Wij doen dat graag voor u!

WAT HOUDT DE ZOEKOPDRACHT PRECIES IN?

  • Via het NVM-net® (het computersysteem waar alle NVM objecten zijn aangemeld) beschikken wij dagelijks en dus actueel over het totale bestand van alle bij de Beurs Gooise Makelaars aangesloten NVM makelaarskantoren in de in het invulformulier vermelde woonplaatsen.
  • Indien er een woning aan uw zoekprofiel voldoet wordt u daarvan per post / telefoon of e-mail (naar uw keuze) op de hoogte gesteld.
  • Zodra wij samen met u het huis hebben gevonden dat het meeste aan uw wensen voldoet, bemiddelen wij voor u bij de aankoop/aanhuur en behartigen uw belangen uiteraard zo goed mogelijk!
  • Indien u een object uit het NVM bestand of een object dat via andere kanalen door ons is aangeboden aankoopt/aanhuurt, bent u ons kantoor voor de door ons geleverde diensten een vergoeding (courtage) verschuldigd.
  • Gaat u niet tot aankoop/aanhuur over of, indien u een object koopt/huurt dat een pand blijkt te zijn uit ons eigen aanbod, dan bent u ons uiteraard géén courtage verschuldigd.