Uw huis verkopen met dé makelaar in regio Bussum

Als u uw huis in bijvoorbeeld Bussum wilt verkopen, dan wilt u dit doen voor een goede prijs.

Al jarenlang een bekend begrip

Wij zijn u graag van dienst.

U wilt ook een prijs die past bij de huidige woningmarkt én bij de prijs van vergelijkbare woningen in uw buurt. Het verkopen van uw huis in bijvoorbeeld Bussum is dus best ingewikkeld, zeker als u een goede prijs wilt vragen.

Meer informatie over uw huis verkopen

Laat een vakkundige taxatie uitvoeren om uw huis goed te verkopen in Bussum

Voor het bepalen van de prijs van uw woning in Bussum of Hilversum die u wilt verkopen, maakt u gebruik van de experts van Tamsma Makelaars. Onze specialisten voeren graag een vakkundige taxatie uit voordat u uw woning in Bussum gaat verkopen. Zo weet u zeker dat u een prijs voor uw woning vraagt die past bij de bouwkundige staat van uw woning, bij het soort huis dat u heeft en een prijs die overeenkomt met vergelijkbare huizen in de buurt. Op deze manier weet u zeker dat u een eerlijke prijs kunt vragen bij het verkopen van uw woning in Bussum of elders in Het Gooi, zoals in Hilversum.

Vraag een deskundige waardebepaling aan

Als u uw huis wilt verkopen, dan wilt u natuurlijk de kans vergroten om uw woning ook daadwerkelijk te verkopen. Een deskundige taxatie hoort hierbij. Ook helpen wij u graag met de goede verkoopstyling, zodat we uw woning in Bussum of omgeving helemaal verkoopklaar maken. Dit vergroot de kans dat u uw huis kunt verkopen voor een goede prijs. Vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar 035-6668111 of door het sturen van een e-mail naar info@tamsma-makelaars.nl.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring