NVM-makelaar in de omgeving van Eemnes

Bent u op zoek naar een NVM-makelaar die u helpt bij het kopen of verkopen van uw woning in Eemnes, Bussum of Hilversum?

Al jarenlang een bekend begrip

Wij zijn u graag van dienst.

Dan is het een goede keuze om Tamsma Makelaars in te schakelen. Omdat wij aangesloten zijn bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars kunt u ervan op aan dat onze makelaars voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Meer informatie over uw huis verkopen

Wat levert het inzetten van een NVM-makelaar u op?

Door het betrekken van een NVM-makelaar bij uw aan- of verkoopproces ervaart u tal van voordelen. Alleen al bij het gebruik van Funda, ervaart u voordelen bij de verkoop van uw huis. Funda is opgericht door NVM-makelaars waardoor woningen die via deze partijen aangeboden worden, ook hoger in de zoekresultaten zullen belanden. Wilt u een huis kopen in Het Gooi of een van de steden in de regio, kunt u ook een beroep doen op het netwerk van Tamsma Makelaars. Het netwerk van de verschillende NVM-makelaars zorgt ervoor dat u profiteert van kortere lijntjes en mogelijk een eerdere blik in het aanbod. We hopen er natuurlijk niet op maar mocht u toch een geschil ervaren met een NVM-makelaar, kunt u tevens een beroep doen op de Consumentenvoorlichting van NVM.

Ontdek al onze diensten

Wij zijn niet alleen NVM-makelaar, maar kunnen u ook ondersteunen in vastgoedbeheer. Op diverse vlakken op het gebied van vastgoed, kunt u dus te allen tijde op onze uitstekende services rekenen. Wilt u weten wat wij als ervaren makelaar voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 035-6668111 of stuur een e-mail naar info@tamsma-makelaars.nl.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring